دیگه وقتشه که حال کسب و کارت رو خوب کنی!

تا %۳۰ تخفیف
+ پرداخت اقساطی

فقط تا ۲۶ مهر

نرم افزار مالی یاس سیستم

اصول بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک

بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک امری حیاتی است چون به کمک آن می توانید نیاز مشتریان خود را شناسایی کنید و آنرا برآورده سازید. اجازه دهید موضوع را کمی باز تر کنیم هر کسی که کسب و کاری را اداره می کند چه کوچک و چه بزرگ تمایل دارد آنرا توسعه دهد و به آن رونق بیشتری بدهد. اگر کسب و کار کوچکی دارید و می خواهید آن را توسعه دهید و  اثر آموزش مالی برای شما مهم است توصیه می کنم این مطلب را بخوانید.

 

به ۴ روش مختلف می توانید بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک را رونق بخشید:

  • مشتریان بیشتری جمع کنید.
  • مشتریان را ترغیب کنید کالاهای بیشتری از شما بخرند.
  • مشتریان را ترغیب کنید کالاهای گران تری از شما بخرند.
  • مشتریان را ترغیب کنید کالایی که سود بیشتری دارد از شما بخرند.

هر کدام از این ۴ روش درآمد و سود شما را افزایش می دهند.

ابتدا به شرح مورد اول می پردازیم ،یعنی پیدا کردن مشتریان بیشتر. این مورد به شدت به شما توصیه می شود. چرا؟ مشخص است، چون با پیدا کردن مشتریان بیشتر درآمد بیشتری هم خواهید داشت.

 

اصول بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک

اصول بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک

 

چگونه با بازاریابی می توانیم مشتریان بیشتری بیابیم.

  • برای تحقیق و فراهم کردن یک طرح بازاریابی استراتژیک وقت صرف کنید.
  • کالای خود را به سمت مشتریانی که تا کنون جذب نکرده اید هدایت کنید. یا توجه آنها را به سمت کالای خود جلب کنید.
  • قیمتی رقابتی برای کالا و خدمات خود فراهم کنید.
  • کالا و اصول کاری خود را بر پایه اصول بازاریابی تهیه کنید.

[wbcr_php_snippet id=”32917″ title=”post_link_1″]

 

 

اهمیت بازار هدف در کسب و کارهای کوچک

وقتی به مشتریان فکر می کنید باید بازار هدف را مد نظر داشته باشید.  علت اهمیت بازار هدف این است که فقط یک قسمت از عموم مردم پتانسیل خرید کالا و خدمات شما را دارند . با گذشت زمان باید تلاش خود را روی بازار با ارزش و پر سود متمرکز نمایید تا وقت و زحمات شما تلف نشوند.

بسیار مهم است که تقسیم بندی فرضی خود را از بازار هدف با واقعیت هایی که برای شما رخ خواهد داد تطبیق دهید و در هر قسمت از بازار بیشترین آورد ها را مشخص کنید تا بدانید احتمال فروش در هر بخش در عمل چقدر است. این کار باز هم از هدر رفت وقت و هزینه شما خواهد کاست.

 

بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ متفاوت است

اگر شما هم کسب و کار کوچکی را اداره می کنید احتمالاً بودجه محدودی برای بازار یابی دارید. موثرترین راه برای بازار یابی یک کسب و کار کوچک این است که یک برنامه مبسوط که ترکیبی از فعالیت های فروش و  بازار یابی شما باشد تهیه نمایید. توجه به فعالیت های فروش نه تنها از هزینه های بالای بازاریابی شما می کاهد بلکه به آن ارزش دیگری می افزاید و آنهم توجه به خواسته ها و نظرات مشتریان و آگاهی از دیدگاه های آنهاست. این کنش و واکنش بین شما و مشتریان در امر بازار یابی اطلاعاتی به شما می دهد که از هر تحقیقی با ارزش تر است.

در کسب و کار های کوچک اگر بودجه بازاریابی در نظر گرفته شود این بودجه بسیار محدود است بخصوص در برابر بزرگان این میدان. حال این بدان معناست که شما نمی توانید در برابر رقبای بزرگتر  تاب بیاورید؟ البته که نه. آنچه گفتیم بدین معناست که شما باید کمی خلاق تر عمل کنید. خوب نظر شما درباره این روش ها چیست؟

  • با افراد و شرکت هایی که واسطه بین شما و مشتریان هستند صحبت کنید و از آنها بخواهید به صورت اشتراکی تبلیغ نمایید.
  • برای مشتریان خود وقت بگذارید تا برای آنها انگیزه بیشتری ایجاد کنید.
  • آیا تا کنون درباره معرفی خود به رسانه ها فکر کرده اید؟ هر چه بیشتر شما را بشناسند شانس فروش شما بیشتر است و کسب و کار شما می تواند رونق بیشتری داشته باشد. با انجام این کار شما به خود و کسب و کار خود موقعیت بهتری در میان رقبا می بخشید.
  • به مناسبت های مختلف می توانید از مردم دعوت کنید تا از محل کار شما دیدن نمایند. البته بهتر است برای آنها وسیله رفت آمد هم تهیه نمایید. این مانند یک تبلیغ رادیویی مجانی برای شماست. اگر علاقه ای به ورود افراد مختلف در محیط کسب و کار خود ندارید، می توانید در یک مناسبت ورزشی لوازم و لباس های ورزش کاران و از این قبیل را تهیه نمایید.

وقتی برای بازاریابی پول خرج می کنید فراموش نکنید راهی برای بررسی نتایج تلاش های خود پیدا کنید. می توانید چند خط تلفن رایگان که برای تماس گیرنده هزینه ای نداشته باشد تهیه کنید و از آنها بخواهید با شما تماس بگیرند و ضمن اینکه نظر خود را درباره کالا و خدمات شما ابراز می کنند از آنها بپرسید که چگونه با شرکت، کالا یا خدمات شما آشنا شده اند به این ترتیب وقتی که یک روش بازار یابی کارایی خود را از دست می دهد شما متوجه خواهید شد و پول خود را برای آن به هدر نمی دهید. و می توانید به سرعت از روشی جایگزین که موثرتر است برای بازاریابی استفاده کنید.

[wbcr_php_snippet id=”32942″ title=”post_link_2″]

 

بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک خود را شروع کنید.

با سخت کوشی در بازاریابی و تهیه یک استراتژی ساده مانند مقید کردن خودتان برای تماس گرفتن با ده مشتری یا حداقل پنج مشتری احتمالی در روز خواهید دید که کسب و کار شما با شیبی چشم گیر رشد خواهد کرد. و شما با بودجه کمی توانسته اید این کار را انجام دهید و این ارزشمند است.

نوشته: لورا لیک

ترجمه: علی یزدی مقدم

برگرفته از : یادبگیر دت کام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *