حسابداریتو در سال جدید نو کن، اما به قیمت ۱۴۰۲!

فقط تا ۹ خرداد

نرم افزار مالی یاس سیستم

بودجه بازاریابی چیست؟

نرم افزار حسابدای یاس سیستم - بودجه بازاریابی

برای هر کسب و کاری که به دنبال موفقیت است، تعیین بودجه بازاریابی سنجیده‌ای ضروری است. بودجه بندی بازاریابی ، به ماندن در بازار رقابتی و افزایش درآمد کمک می‌کند. با بودجه بازاریابی، از پولی که باید برای تبلیغ موثر برند و محصول خود صرف کنید، آگاه خواهید بود.

شرکت شما برای جلب توجه، انتقال پیام و جلب مشتری به روش‌های بازاریابی نیاز دارد. محصولی که به خوبی به بازار عرضه شود، بازگشت سرمایه خوبی را برای شما به ارمغان می‌آورد. با این حال، بدون بودجه بازاریابی امکان‌پذیر نیست.

مدیریت عاقلانه سرمایه بسیار مهم است. شما باید از برنامه پیروی کنید و فقط از منابع موجود استفاده کنید تا شرکت شما به درستی عمل کند. داشتن بودجه برای پروژه‌های مرتبط با بازاریابی تضمین می‌کند که شما به اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود دست یابید. بسیاری از مشاغل بدون برنامه نمی‌توانند هزینه‌ها را پرداخت کنند و بازگشت سرمایه دریافت کنند. در نتیجه، شهرت شرکت آسیب می‌بیند.

اکنون که می‌دانید چرا باید بودجه بازاریابی را در نظر بگیرید، وقت آن است که انواع هزینه‌های بازاریابی را بدانید. بخش بعدی سرنخی در مورد هزینه‌هایی که ممکن است برای تبلیغ برند خود بپردازید به شما می‌دهد.

برنامه بودجه بازاریابی محور هزینه‌های مختلفی عبارت است از:

  1. تبلیغات
  2. تبلیغات پولی رسانه‌های اجتماعی
  3. بازاریابی محتوای تحت وب
  4. وب سایت ثبت شده در شرکت
  5. کمپین‌های برند
  6. نرم افزارهای اتوماسیون بازاریابی و…

 

بودجه بازاریابی چیست؟

بودجه بازاریابی را در یاس سیستم بخوانید

الگوی بودجه بازاریابی

برای بررسی و تصمیم گیری درمورد الگو و هزینه بازاریابی برای یک تجارت کوچک و برای یک برند بزرگ نیاز به بودجه بازاریابی است که در پنج اصل تعریف شده است که عبارت است از:

·         تمام امور مالی را پیگیری می‌کند

هدف از هر بودجه این است که نظارت بر امورمالی بطور مداوم انجام پذیرد و بودجه بازاریابی به شرکت کمک می‌کند تا وضعیت مالی خود را پیگیری کند. یک شرکت می‌تواند تعیین کند که آیا بیش از حد خرج می‌کند یا پولی برای پس‌انداز دارد، اگر این چنین باشد می‌تواند تعیین کند که وجه نقد در کجا سرمایه‌گذاری شود. بدون بودجه بازاریابی شرکت بدون نظارت و بی رویه هزینه نموده و کنترل منابع خود را ازدست میدهد.

 

به تخصیص بودجه‌ها در مسیر تعیین شده کمک می‌کند

بودجه بازاریابی نیاز به برنامه ریزی دقیقی دارد. داشتن تسلط به کسب و کار اجازه این را می‌دهد که کمبودها در امورمالی نشان داده شده و با بودجه ریزی این مشکلات ، بهبود پیدا کند.

به تعیین اهداف و معیارهای عملکرد کمک می‌کند

تعیین اهداف؛ یک قدم برای برنامه ریزی است و یک بودجه برنامه ریزی شده به شرکت کمک می‌کند تا نه تنها اهداف را تعیین ‌کند، بلکه به همان اهداف نیز دست یابد. یک هدف به عنوان معیاری از پیشرفت عمل می‌کند و وضعیت فعلی و پیشرفت را مقایسه کند و بداند برای تحقق اهداف چه کاری را باید انجام دهد.

به برنامه ریزی بلندمدت کمک می‌کند

برنامه ریزی بودجه به شرکت این حس را می‌دهد که در آن کسب و کارشان در حال رشد است و محیط مناسبی را برای فکرکردن درمورد مسیرطولانی رشد و رسیدن به اهداف بلندمدت ،  ایجاد می‌کند . هم چنین اگر برنامه _ریزی بلندمدت زود شروع شود، باعث صرفه جویی در هزینه‌ها می‌شود. به همان اندازه‌ای که انعطاف پذیرماندن الزامی است، برنامه ریزی حس انعطاف‌پذیری را برای شرکت فراهم می‌کند. در نتیجه یک شرکت می‌تواند استراتژی‌های بازاریابی را موفق‌تر و سازگارتر ایجاد کند.

به عنوان یک سرمایه‌گذاری درمسیر رشد کسب و کار شما عمل می‌کند

برنامه ریزی بودجه بازاریابی؛ هزینه‌ای نیست که شرکت‌ها متحمل شوند، بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای بهتر است، این به رشد و توسعه یک شرکت از طریق برنامه ریزی دقیق و اجتناب از خطرات غیرضروری کمک می‌کند.

 

بودجه بازاریابی چیست؟

بودجه بازاریابی را در یاس سیستم بخوانید

مزایایی  بودجه‌بندی بازاریابی مزایایی

  1. بودجه‌بندی کمک می‌کند همیشه روی هدف اصلی متمرکز باشید
  2. بودجه‌بندی شما را از خرج کردن‌های اضافی باز می‌دارد
  3. به کمک بودجه‌بندی می‌توان از نحوه صرف کردن منابع مالی آگاه شوید
  4. بودجه‌بندی انعطاف لازم را برای مدیریت منابع مالی فراهم می‌کند
  5. بودجه‌بندی کمک می‌کند بخشی از منابع مالی را برای موارد مهم پس‌انداز کنید

 

 

بودجه‌بندی مالی، روشی مهم برای مدیریت هزینه‌های بازاریابی

در بودجه‌بندی مالی در شرکت‌های پخش کننده باید از نحوه استفاده از منابع در عملیات مطمئن شد. نتایج حاصل از عملیات بودجه شده می بایست ارائه داده شود تا وضعیت مالی در پایان دوره بودجه مشخص گردد.

بودجه‌بندی مالی در هزینه بازاریابی شامل چندمورد است که عبارت است از:

  1. بودجه تأمین طرح‌های مالی: یکی از نکات مهم در بودجه‌نویسی تأمین بودجه طرح‌های مالی است که شرکت‌های پخش و توزیع کالا برای توسعه فعالیت خود نیاز به سرمایه‌گذاری دارند و تأمین مالی برای استفاده از روش منابع کوتاه مدت داخلی، منابع خارجی شامل وام‌ها و فروش دارایی‌ها انجام می‌شود.
  2. بودجه مخارج سرمایه ای: بودجه سرمایه‌ای شامل خرید دارایی‌ها می‌باشد که می‌توان به خرید خانه و تجهیزات در بلندمدت ، می‌توان اشاره کرد. بودجه مخارج سرمایه‌ای مستلزم تصمیم گیری‌های مهم است که در شرکت‌های پخش و توزیع کالا تصمیم گیری می‌شود
  3. بودجه نقدی: این بودجه ، تأمین نقدینگی به منظور پرداخت‌ها در شرکت‌های توزیع پخش و کالا می باشد و در زمان تهیه بودجه نقدی پیش بینی‌ای در وضعیت‌های ورودی و خروجی وجه نقد در دوره زمانی محاسبه می‌شود تا بتوان برنامه لازم جهت تأمین نقدینگی در این دوره را اتخاذ کرد.
  4. پیش بینی فروش: یکی از کارهای مهم و سخت؛ پیش بینی فروش است که برمبنای روش‌های تحقیقاتی گسترده بازاریابی و وضعیت فروش رقبا می باشد. توانایی‌های مدیران فروش،از نظر تسلط بر تحلیلهای اقتصادی و برنامه‌ها و سیاست‌های دولت در این راستا نقش بسزایی دارد.
  5. برآورد جریان‌های نقدی خروجی: این برآورد شامل پرداخت‌هایی می باشد که بابت خرید کالا، هزینه‌های عملیاتی، حقوق و دستمزد، خریددارایی‌های ثابت و مالیات‌ها انجام می‌شودو به صورت وجه نقد از شرکت‌های خصوصی و عمومی خارج می گردد.

 

بودجه بازاریابی چیست؟

بودجه بازاریابی را در یاس سیستم بخوانید

وظایف اصلی یک سیستم توزیع

 

1.1_ یک سیستم مدیریت توزیع خوب باید بتواند سبب،

  1. افزایش کارایی زنجیره تامین شود
  2. از بین بردن ذخایر زیادی گردد
  3. حذف کالاهای موجود در انبار شود
  4. به شرکت‌ها داده‌های بی‌درنگ از توزیع‌کنندگان ارائه دهید
  5. افزایش درآمد در عین مدیریت زمان و هزینه‌ها
  6. شناسایی شکاف‌ها در سطح موجودی شده و روی یافتن راه حل‌ها کار کنید.

پخش مویرگی در بودجه بازاریابی

تعریف پخش مویرگی:  پخش؛ رساندن محصولات از تولیدکننده به آخرین دیدارها است. این سیستم نظام و تفکری است که در تمام بنگاه‌های اقتصادی مورد توجه مهمی قرار می‌گیرد و توزیع مویرگی فقط خاص سازمان‌های عرضه کننده محصولات در صنایع غذایی نیست، امروزه تولیدکنندگان و عرضه کنندگان تجهیزات آشپزخانه، لوازم خانگی و… می‌توانند با پیاده‌سازی مدیریت توزیع مویرگی از مزایای مهم آن بهره‌مند شد.

نکته مهم در این نظام حمایت مدیران ارشد برای اجرای آن است . تصمیم درباره کانال توزیع و فروش کالا مهم‌ترین تصمیماتی است که برای مدیران وجود دارد.  بودجه بازاریابی مویرگی است که نبض یک شرکت در دست شبکه توزیع و فروش آن و استفاده درست از اصول فروش مویرگی در بودجه‌بندی می باشدو بسیاری از شرکت‌ها با استفاده از سیستم‌های توزیع خلاقانه‌ای به مزیت‌های رقابتی دست یافته اند.

 

بودجه بازاریابی چیست؟

بودجه بازاریابی را در یاس سیستم بخوانید

انواع هزینه‌های بازاریابی

بسیاری از رویکردهای بازاریابی به شما کمک می‌کنند تا کسب و کار خود را به سطح بعدی برسانید و از شما می‌خواهند که برای انجام موفقیت‌آمیز همه چیز، مبلغ مشخصی را اختصاص دهید. در این بخش، مهم‌ترین انواع هزینه‌های بازاریابی برای ارتقای محصول را بررسی می‌کنیم. پس بیایید از آن‌ها رونمایی کنیم تا بتوانید این هزینه‌ها را در بودجه خود لحاظ کنید.

 

تبلیغات

  • اگر می‌خواهید توجه مشتریان را به خود جلب کنید، با مخاطبان هدف خود هم مسیر شوید و بالقوه‌های جدید را به دست آورید.
  • به اجرای انواع مختلف تبلیغات فکر کنید. استفاده از انواع روش تبلیغات به معرفی شرکت شما به مخاطبان گسترده، انتقال پیام لازم و تبلیغ محصول شما کمک می‌کنند.
  • دیجیتال مارکتینگ امکانات زیادی را در اختیار کسب و کارها قرار می‌دهد. می‌توانید تبلیغات پرداخت به ازای کلیک و حمایت مالی را در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام و تیک تاک بگنجانید.
  • علاوه بر این، بسیاری از کانال‌های بازاریابی به رسیدن به اهداف مختلف کمک می‌کنند. می‌توانید کمپین‌های ایمیل و پیامک‌های تبلیغاتی را برای اشتراک‌گذاری نسخه‌های آینده و راه‌اندازی ربات‌های گفتگو و اعلان‌های فشار وب ارسال کنید.
  • برای اطلاع از فروش SendPulse به شما امکان می‌دهد کمپین‌های ایمیلی را برنامه ریزی کنید و از چت ربات‌ها و پیامک‌ها برای ارتباط با ارزش محصول خود استفاده کنید. اگر به تبلیغات سنتی متعهد هستید، منابع را به تبلیغات در روزنامه ها، تلویزیون، رادیو و بیلبوردها اختصاص دهید.

مناسبت‌ها

برگزاری رویدادها شامل هزینه‌های خاصی مانند پذیرایی، دکور، عکاسی، بازاریابی، تجهیزات، سرگرمی، حمل و نقل، محل برگزاری و غیره است.

جلسات حضوری توجه مشتریان و شرکای بالقوه را جلب می‌کند. مصرف کنندگان می‌توانند محصول شما را بخرند و شرکا سرمایه‌گذاری ‌کنند. اگر قصد بازدید از یک رویداد را دارید، ممکن است هزینه‌های زیر را داشته باشید: هزینه‌های نمایش، هزینه‌های ثبت نام، و لوازم.

 

کالای شرکت

توزیع کالاهای تبلیغاتی شناخت برند را افزایش می‌دهد و ترویج ارگانیک را تشویق می‌کند. کالاهای تبلیغاتی شامل کیف، لوازم اداری، لباس و غیره است. به عنوان مثال، اگر برندی دارید، می‌توانید با این کالا برای مشتریان بالقوه بیشتر شناخته شوید. فردی که تی شرتی با لوگو می‌بیند و در مورد برند کنجکاو می‌شود، به راحتی می‌تواند در اینترنت گشت و گذار کند و اطلاعاتی در مورد شرکت پیدا کند.

ابزار و تکنولوژی

توسعه پروژه‌های بازاریابی بدون فناوری خاص امکان‌پذیر نیست. بازاریابان از نرم افزارهای طراحی برای ویرایش عکس ها، تولید ویدئو و صدا و ایجاد انیمیشن استفاده می‌کنند. آن‌ها همچنین شرکت‌هایی را جستجو می‌کنند که به ایجاد یک وب سایت کمک می‌کنند تا کاربران بتوانند محصول و ویژگی‌های آن را کشف کنند. شرکت شما همچنین به یک پلت فرم بازاریابی همه کاره برای مدیریت مخاطبین در یک مکان نیاز دارد.

CRM Send Pulse شما را قادر می‌سازد، که بتوانید، اطلاعات مربوط به معاملات خود را در یک مکان به صورت رایگان جمع آوری کنید!

دستگاه‌ها

دستگاه‌ها برای ایجاد موارد بازاریابی به تجهیزات خاصی نیاز دارند. به عنوان مثال، می‌توان به لپ تاپ‌ها، تلفن‌های هوشمند، دوربین‌ها، چاپگرها و دستگاه‌های ساخت ویدئو اشاره کرد. تجهیزاتی که استفاده می‌کنید به نیازها و اهداف بازاریابی شما بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر می‌خواهید یک پادکست ضبط کنید، ممکن است نیاز به اجاره تجهیزات حرفه‌ای تولید و ضبط صدا داشته باشید.

اکنون که می‌دانید برای چه هزینه‌هایی باید آماده باشید، بیایید نحوه ایجاد بودجه بازاریابی را دریابیم. به شما در تخصیص مناسب منابع کمک می‌کند.

 

بودجه بازاریابی چیست؟

بودجه بازاریابی را در یاس سیستم بخوانید

تخصیص بودجه بازاریابی

زمانی که مشغول بودجه‌بندی بازاریابی خود هستید این موارد را باید درنظر داشته باشید که عبارت است از:

  1. نرم افزارها: در بسیاری از مواقع چه برای رسانه‌های دیجیتال و چه رسانه‌های چاپی به نرم افزارهای مختلفی نیاز است تا فعالیت‌های بازاریابی خود را ایجاد کنید و یا فعالیت‌های متفاوتی را به انجام برسانید. هزینه تهیه و استفاده از این نرم افزارها را در بودجه‌بندی بازاریابی خود قرار دهید
  2. کارمندان جدید: پس از این که به نتیجه مهمی رسیدید که به کارمندان جدیدی نیاز دارید، باید بودجه لازم برای هزینه‌هایی را که آن‌ها به همراه خود می‌آورند، در نظر گرفت. برای مثال، ممکن است آن‌ها به کامپیوتر، تجهیزات و یا نرم افزارهای مختلفی نیاز داشته باشند و نباید هزینه دستمزد و مزایای آن‌ها را نیز فراموش کرد
  3. تبلیغات: تعیین بودجه تبلیغات بخش مهمی از بودجه‌بندی بازاریابی است. در بودجه‌بندی تبلیغات باید موارد گوناگونی از جمله تبلیغات فیزیکی نظیر تراکت و تبلیغات دیجیتال مانند تبلیغات موتورهای جست و جو و تبلیغات پولی در رسانه‌های اجتماعی را در نظر گرفت.
  4. تولید محتوا: تولید محتوا یکی از شیوه‌های نتیجه بخش در بازاریابی است که برای یک بازاریابی مؤثر و مهم باید سراغ آن رفت، بنابراین نباید هزینه‌های تولید محتوا را فراموش کرد. تولید هرنوع محتوا از جمله ویدیو، عکس و یا مقاله هزینه زیادی برعهده دارد و باید در هنگام بودجه‌بندی بازاریابی آن‌ها را درنظر گرفت. بهتر است ، بودجه مناسبی را باید برای تولید محتوا درنظر داشت و سپس با ارزیابی نرخ بازگشت سرمایه آن در صورتی که لازم باشد، بودجه‌بندی آن را تغییر داد.

 

 

بودجه بازاریابی چیست؟

بودجه بازاریابی را در یاس سیستم بخوانید

 

فرآیند بودجه بازاریابی

ایجاد یک بودجه بازاریابی، بخشی ضروری از برنامه ریزی کمپین بازاریابی است. بدون بودجه، تلاش شما بی‌نتیجه خواهد بود. در زیر، مراحلی وجود دارد که باید هنگام ساختن بودجه بازاریابی برای یک یا چند کمپین در طول سه ماهه یا سال انجام دهید.

1. مسیر و اهداف بازاریابی را تعیین کنید

اهداف و مقاصد شما باید SMART باشند. این مخفف عبارت خاص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و محدود به زمان است. برای بودجه بازاریابی، باید در مورد قیف فروش خود فکر کنید و همزمان با تعیین شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPI) برای ردیابی عملکرد خود، اهداف کوتاه مدت و بلندمدت را طراحی کنید.

2. بازار خود را بشناسید

شما نمی‌خواهید بدون تصویر واضحی از بازار وارد بازار شوید. برای درک مخاطبان هدف خود باید تحقیقات بازار انجام دهید. این شامل جمعیت شناسی، نیازهای مشتری و غیره است. اما از رقابت غافل نشوید زیرا آن‌ها برای مشتریانی مشابه شما رقابت می‌کنند. رقبا را شناسایی کنید و وجوه مشترک خود را با آن‌ها فهرست کنید و چگونه می‌توانید خود را متمایز کنید. (مزایای رقابتی)

3. کمپین بازاریابی خود را توسعه دهید

بودجه بستگی به مفهومی دارد که برای ارائه پیام در مورد محصول یا خدمات خود انتخاب کرده اید. این پیام باید با استراتژی کلی شرکت شما هماهنگ باشد. هنگامی که این تصمیمات را گرفتید، هزینه‌های مربوطه مانند مواد تبلیغاتی، طراحی گرافیک، هنر یا عکاسی و غیره مشخص می‌شود.

4. کانال‌های بازاریابی را انتخاب کنید

پیام شما بسته به مخاطب هدفی که می‌خواهید به آن دسترسی پیدا کنید، در کانال‌های خاصی مؤثرتر خواهد بود. این امر، مستلزم تحقیقاتی است تا مشخص شود که آیا مخاطبان شما تحت تأثیر بازاریابی اجتماعی، ایمیل یا محتوا قرار می‌گیرند یا خیر.

5. برآورد هزینه‌های بازاریابی

بودجه بازاریابی،  پیش بینی میزان هزینه‌ای است که فکر می‌کنید درآینده هزینه می‌کنید. اما هنگامی که این بودجه تصویب شد، باید به آن پایبند باشید، بنابراین ضروری است که برآوردهای شما دقیق باشد. تکنیک‌های زیادی وجود دارد که به شما کمک می‌کند هزینه‌های بازاریابی خود را برآورد کنید، از درآمد مبتنی بر رقابت گرفته تا رقابت، از بالا به پایین و هدف محور. همچنین ممکن است از ترکیبی از این تکنیک‌ها استفاده کنید.

6. یک بودجه بازاریابی تهیه کنید

هنگامی که این پنج مرحله را پشت سر گذاشتید، می‌توانید بودجه خود را با منابع و هزینه‌هایی که تعیین کرده‌اید جمع آوری کنید. اینها باید با برنامه بازاریابی بزرگتر مرتبط باشند. به عنوان مثال، منابع باید با یک برنامه هماهنگ شوند تا تیم‌ها در صورت نیاز آنچه را که نیاز دارند، داشته باشند. بودجه بازاریابی بخشی از برنامه بازاریابی است و با هم توسعه می‌یابد.

جمع بندی

بودجه بازاریابی تمام هزینه کردی است که یک کسب و کار قصد دارد برای پروژه‌های مرتبط با بازاریابی در طول سه ماهه یا سال خرج کند. بودجه بازاریابی می‌تواند شامل هزینه‌هایی مانند تبلیغات پولی، محتوای وب سایت، استخدام کارمندان مارکتینگ، یک دامنه وبلاگ ثبت شده و نرم‌افزار اتوماسیون بازاریابی باشد.

بودجه بازاریابی صرفاً ابزاری برای کمک به شما در دستیابی به اهداف تجاری است. اگر اهداف شما مشخص نیست، باید عقب نشینی کنید و با تیم خود برای ایجاد یک استراتژی تجاری به روز کار کنید. باید شامل اهداف ماه‌ها و سالهای آینده و برنامه عملی برای دستیابی به آن‌ها باشد. اگر ندانید کسب و کارتان به کجا می‌رود، نمی‌توانید بودجه بازاریابی بسازید. برای اینکه بازاریابی به خوبی کار کند، به یک طرح تجاری قوی نیاز دارید.

شما همچنین باید یک برنامه بازاریابی به عنوان بخشی از استراتژی کسب و کار خود ایجاد کنید. باید توضیح دهد که چگونه بازاریابی به شما کمک می‌کند تا به اهداف تجاری خود دست یابید. اینجا جایی است که شما نام تجاری، موقعیت محصول، مشتریان هدف و سفر خرید آن‌ها، مزیت رقابتی خود و پیشنهادات رقبا را تعریف می‌کنید.

بودجه ریزی یکی از فرآیندهای بسیار مهم و دقیق می باشد که درصورت وجود یک نرم افزار حرفه ای مانند نرم افزار حسابداری یاس سیستم و با داشتن سیستم بودجه می توان این امر مهم را با دقت و سرعت بالایی انجام داد.

 

منبع : studysmarter

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *