مزایا و معایب نرم افزار حسابداری

مزایا و معایب نرم افزار حسابداری

مزایا و معایب نرم افزار حسابداری با توجه به ویژگی‌های هر نرم‌افزار متفاوت است. داشتن یک نرم‌افزار حسابداری پیشرفته یکی از نیازهای اصلی شرکت‌ها و مؤسسات است. معمولاً در شرکت‌ها و سازمان‌ها افرادی که وظیفه حسابداری و مدیریت شرکت‌ها را بر عهده دارند، از  انواع نرم افزار حسابداری استفاده کرده اند.

در مجموع نرم افزار های حسابداری یکی از ابزارهای حسابداری هستند پس  نرم‌افزارهای حسابداری باید دارای ویژگی‌هایی، نظیر سادگی، زیبایی، انتقال سریع و راحت اطلاعات و همچنین پشتیبانی باشند. نرم‌افزارهای حسابداری که ظاهری ساده دارند کار با آن‌ها بسیار راحت‌تر است و افراد علاقه بیشتری دارند تا از این برنامه‌ها استفاده کنند. آرامش حسابدار باعث می‌شود تا در وارد کردن اطلاعات کمتر دچار خطا شود و در مدت‌زمان کوتاهی کار با آن نرم‌افزار را آموزش ببیند.

یکی دیگر از ویژگی‌های یک نرم‌افزار حسابداری خوب این است که به‌راحتی امکان انتقال اطلاعات در آن وجود داشته باشد. در این صورت اگر یک حسابدار بخواهد داده‌های مربوط به چند سال قبل خود را در سیستم جدید وارد کند، نیازی به مراجعه به متخصص انتقال اطلاعات نداشته باشد و خودش به‌راحتی بتواند این کار را انجام دهد.

یکی دیگر از ویژگی‌های یک نرم‌افزار حسابداری، دارا بودن پشتیبان‌هایی که همیشه در دسترس هستند و به‌عنوان گروه پشتیبانی نرم‌افزار به حسابداران کمک می‌کنند. همین‌طور می‌توان گفت این نرم افزارها می‌توانند با راهنمایی‌های خود و ارائه پشتیبانی به‌صورت ۲۴ ساعته مشکلات مشتریان را برطرف کنند.

 

آشنایی با مزایا و معایب نرم افزار حسابداری

شرکت‌های زیادی هستند که از نرم‌افزارهای حسابداری استفاده می‌کنند. این شرکت‌ها می ‌توانند با کمک نرم‌افزار حسابداری در کوتاه ترین زمان ممکن گزارش‌های دقیقی را جمع‌آوری کنند و به محاسبات خود در سیستم‌های اداری سرعت ببخشند.

  • انجام امور محاسباتی و مالی کسب‌‎وکارهای مختلف با استفاده از یک برنامه حسابداری با سرعت و دقت بیشتری انجام خواهد شد و دیگر خطاهای انسانی رخ نخواهد داد.
  • نرم‌افزارهای حسابداری بایستی با استانداردها و قوانین کشور مطابقت داشته باشند و مرتب به‌روز‌رسانی شوند. این سیستم‌ها بایستی حتماً دارای پشتیبانی باشند تا بتوانند آموزش‌های لازم را به مشتریان و کاربران بدهند.
  • سرعت نرم‌افزارهای حسابداری و قابلیت تبدیل کردن اطلاعات آن‌ها باید بالا باشد.
  • این سیستم‌ها باید دارای امنیت باشند و از هک کردن اطلاعات جلوگیری کنند.
  • زیبا بودن محیط این سیستم‌ها یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که مورد توجه شرکت‌ها و ارگان‌ها قرار می‌گیرد.
  • نرم‌افزارهای حسابداری که یکپارچه هستند، می‌توانند به سایر بخش‌های سیستم اتصال پیدا کنند و انواع گزارش‌ها را ارائه کرده و تأیید نمایند.

در ادامه به برخی از معروف ترین نرم‌افزارهای حسابداری که توسط معتبرترین شرکت‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرند، اشاره می‌کنیم و به اختصار برخی از مزایا و معایب نرم افزار حسابداری آن‌ها را عنوان می‌کنیم.

 

مزایا و معایب نرم افزار حسابداری

 

مزایا و معایب نرم افزار حسابداری شرکت‌ها

 

نرم افزار حسابداری همکاران سیستم

نرم‌افزار کاربردی همکاران سیستم یکی از نرم‌افزارهای حسابداری است که در بین کسب‌وکارها و شرکت‌های بازرگانی کوچک و بزرگ طرفداران بسیاری دارد. زیبایی و سادگی گرافیک نرم‌افزار سپیدار سیستم، کاربردی و راحت بودن کار با این نرم‌افزار، پشتیبانی بسیار قوی، امکان ثبت آسان و ساده دفاتر قانونی، ارائه کدینگ مناسب برای کسب‌وکارهای مختلف، ارائه گزارش‌های کامل از گردش حساب با توجه به انواع کسب و کار های مختلف، امکان کار با این نرم‌افزار توسط کاربران مختلف به‌صورت هم‌زمان همه جزء مزایای آن هستند.

از معایب نرم‌افزار سپیدار سیستم بالا بودن قیمت نرم‌افزار و همچنین کاهش انعطاف پذیری آن است. ازآنجایی‌که این نرم‌افزار به‌عنوان یک برنامه کاربردی و جامع مورداستفاده قرار می‌گیرد؛ بنابراین در نحوه آموزش، راه‌اندازی و نصب این برنامه بعضی از شرکت‌ها دچار مشکل بودند؛ اما در حال حاضر با افزایش تعداد نمایندگی‌ها چنین مشکلاتی نیز برطرف شده است. بسیاری از کاربران از پشتیبانی ضعیف و سرعت کند این نرم‌افزار شکایت دارند.

 

نرم افزار حسابداری آرین سیستم

نرم‌افزار حسابداری آرین سیستم توسط سازمان‌ها و ارگان‌های بزرگ مورداستفاده قرار می‌گیرد. با توجه به این‌که این سازمان‌ها حجم کاری بالایی دارند، می‌توانند از امکانات گسترده برای انجام امور حسابداری استفاده کنند. استفاده از این نرم‌افزار برای فروشگاه‌های کوچک مناسب نیست، چرا که دارای پیچیدگی‌های زیادی است.

ممکن است سرعت کار با آن برای فروشگاه‌های کوچک پایین باشد. برخی از فروشگاه‌های کوچک از نرم‌افزار آرین سیستم رضایت چندانی ندارند، چراکه پروسه ثبت سند و ارائه فاکتور در این نرم‌افزار به‌دلیل پیچیدگی‌های ساختاری آن زمان‌بر است و آن را مناسب سیستم‌های فروش خود نمی‌دانند.

 

نرم‌افزار حسابداری پارسیان

یکی از ویژگی‌های نرم‌افزار حسابداری پارسیان این است که برای هر صنفی نسخه‌های اختصاصی طراحی کرده است؛ به‌عنوان‌مثال، سوپر مارکت ها، رستوران ها، سنگ فروشی، آتلیه عکاسی و هر یک از آن‌ها با توجه به نیاز خود از سیستم‌های حسابداری خریدوفروش، دستمزد، انبارداری و غیره استفاده می‌کنند. این نرم‌افزار می‌تواند به صورت اتوماتیک و غیراتوماتیک اسناد را صادر کند.

بیشترین کاربرد از این نرم‌افزار برای صندوق‌های فروشگاهی در اصناف مختلف است. این نرم‌افزار یک عیب دارد و آن هم این است که سیستم پشتیبانی حضوری ضعیفی دارد و برای برطرف‌کردن مشکلات نمی‌تواند در شهرهای مختلف حضور داشته باشند. همین محدودیت می‌تواند کسب‌وکارهای بزرگ را دچار مشکل کند.

 

مزایا و معایب نرم افزار حسابداری

 

نرم‌افزار حسابداری پارمیس

این نرم‌افزار تنها برای کسب‌وکارهای کوچک مناسب است، چراکه کاربری بسیار ساده‌ای دارد و برای فروشگاه‌های اینترنتی و یا خرده فروشان می‌تواند گزینه مناسبی باشد. به‌طورکلی نسخه‌های اختصاصی از نرم‌افزار حسابداری پارمیس هستند که برای اصناف مختلف ارائه شده‌اند. به‌دلیل ساده بودن آن و عدم پیچیدگی کاربرانی که اطلاعات حسابداری ندارند نیز می‌توانند به‌راحتی از آن استفاده کنند.

مناسب نبودن این نر‌افزار حسابداری برای کسب‌های بزرگ جزء معایب آن محسوب می‌شود. همچنین برای انجام کارهای حرفه‌ای حسابداری مناسب نیست.

 

نرم‌افزار حسابداری پیوست

نرم‌افزار حسابداری پیوست قابلیت یکپارچه‌سازی سیستم‌های سازمان‌های مختلف را دارد، البته این نرم‌افزار به‌دلیل پیچیدگی‌‎های بسیاری زیاد، شرکت‌های کوچک نمی‌توانند از آن استفاده کنند. در صورت استفاده از این نرم‌افزار برای شرکت‌های کوچک، موجب کاهش سرعت انجام کارهای حسابداری می‌شود. این نرم‌افزار نسخه فروشگاهی ندارد.

 

نرم‌افزار حسابداری تدبیر

پشتیبانی نامحدود جزء مزایای مهم این نرم‌افزار محسوب می‌شود که سبب شده تا شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ از آن استقبال کنند. به‌روز نشدن این نرم‌افزار جزء معایب محسوب می‌شود و همین دلیل موجب شده انتقال اطلاعات در طولانی‌مدت دچار مشکل شوند. استفاده از این نرم‌افزار توسط شرکت‌های کوچک و افرادی که نسبت به حسابداری اطلاعات کاملی ندارند، گزینه مناسبی محسوب نمی‌شود.

 

نرم‌افزار حسابداری رافع

نرم‌افزار رافع برای تمام کسب‌وکار ها یک نرم‌افزار اختصاصی ارائه کرده است. همچنین برای تمام کسب‌وکارها مناسب است. برخی از نسخه‌های این نرم‌افزار معایبی نیز دارد که می‌توان به سرعت پایین، پیچیدگی در قسمت انبار نرم‌افزار و همچنین تنوع پایین گزارش‌ها اشاره کرد.

 

مزایا و معایب نرم افزار حسابداری

 

نرم‌افزار حسابداری شایگان

این نرم‌افزار برای کسب‌وکارهای کوچک گزینه مناسبی است و می‌تواند گزارش‌گیری متنوعی را برای فروشگاه‌های کوچک انجام دهد. از معایب این نرم‌افزار حسابداری می‌تواند به هزینه بالا برای خرید و راه‌اندازی آن اشاره کرد. هزینه پشتیبانی این نرم‌افزار بسیار بالای است و برای شرکت‌های بزرگ گزینه مناسبی به‌حساب نمی‌آید.

نرم‌افزار حسابداری قیاس

نرم‌افزار قیاس نیاز به نصب سرور ندارد و همین باعث شده تا بسیاری از شرکت‌ها از آن استفاده کنند. به‌همین دلیل هزینه‌های مربوط به راه‌اندازی، تعمیر و نگهداری آن به‌دلیل نبود سرور کاهش پیدا می‌کند. وابسته بودن به اینترنت از معایب آن محسوب می‌شود. همچنین برخی حسابدار‌های کهنه کار که به محیط‌های قدیمی عادت دارند، نمی‌توانند با آن کنار بیایند و مناسب شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ نیست.

 

نرم‌افزار حسابداری یاس سیستم

تمام کسب‌وکارها برای ارزیابی موفقیت‌های خود به‌صورت دقیق، به یک نرم‌افزار حسابداری نیاز دارند. نرم‌افزارهای حسابداری خوب ابزاری هستند که بادقت و سرعت، تمامی امور مربوط به معاملات مالی و حسابداری را انجام می‌دهند. نرم افزار حسابداری مالی یاس سیستم یکی از نرم‌افزارهای حسابداری است که با برطرف کردن معایب سایر نرم افزارهای دیگر توانسته تمام نیازهای کاربران را برآورده سازد.

با استفاده از این نرم افزار یکپارچه حسابداری به هیچ وجه شاهد اشتباهات و خطاها در حسابرسی و حسابداری امور مالی نخواهید بود. انجام کلیه امور حسابداری مانند خریدوفروش‌ها، محاسبه هزینه‌ها، درآمد ها و غیره توسط این نرم‌افزار بسیار سریع و دقیق انجام می‌شود. نیازی نیست که تخصص و مهارت خاصی برای کار با این نرم‌افزار داشته باشید.

به‌دلیل داشتن کاربری آسان شما می‌توانید در هزینه های خود صرفه جویی کنید و تنها با استفاده از سیستم پشتیبانی قوی نرم افزار حسابداری مالی یاس سیستم به‌راحتی با آن کار کنید. یک نرم‌افزار حسابداری خوب باید شامل حساب‌های دریافتی، دفتر کل، حساب‌های پرداختی، صدور فاکتور و سایر عناصر استاندارد حسابداری باشد تا بتواند نیاز کاربران را برطرف کند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های یک نرم افزار خوب، کاربری آسان، داشتن پشتیبانی قوی، قابلیت سفارشی‌سازی، یکپارچه‌سازی فرایندهای مالی، به‌روزرسانی مداوم، امنیت و قابلیت توسعه ماژول‌های جدید است که نرم‌افزار حسابداری مالی یاس سیستم تمامی این امکانات را دارد. این نرم‌افزار با تعریف سطوح دسترسی کاربر و امکان تعریف کدینگ منحصربه‌فرد برای هر شرکت باعث شده تا شرکت‌‌های بسیاری برای انجام امور حسابداری خود از آن استفاده کنند.

در این مقاله سعی شد در رابطه با مزایا و معایب نرم افزار حسابداری بحث کنیم. انواع نرم افزارهای حسابداری دارای مزایای و معایب خاص خود هستند. نرم افزار حسابداری یاس سیستم توانسته معایب سایر نرم افزارهای حسابداری را رفع کند تا کسب‌وکارهای متعددی بتوانند برای پیشبرد اهداف خود از آن استفاده نمایند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بسته‌های یاس

  • نرم افزار حسابداری تولیدی
  • نرم افزار حسابداری بازرگانی
  • نرم افزار حسابداری خدماتی
  • نرم افزار حسابداری پیمانکاری
  • نرم افزار حسابداری توزیع و پخش

سیستم‌های یاس

  • سیستم حسابداری
  • سیستم انبار داری (تولیدی - بازرگانی )
  • سیستم حقوق و دستمزد
  • سیستم اموال و دارایی ثابت
  • سیستم توزیع و پخش
  • سیستم فروش و مشتریان
  • سیستم صندوق (دریافت و پرداخت)
  • سیستم صنعتی (قیمت تمام شده)
  • سیستم بودجه
  • نرم افزار حسابداری ابری