آیا ویژگی های صاحبان کسب و کار موفق را دارید؟

با وجود این که یک مقیاس معین برای موفقیت وجود ندارد که متناسب همه باشد اما دلایلی وجود دارد که به کارآفرینان کمک می کند تا افرادی موفق در کسب و کار باشند به این ویژگی ها توجه کنید.

۱- عشق، شور و انگیزه
این کلمه شرط اساسی پروژه های کسب و کار و کارآفرینی را توصیف می کند ” عشق ”

آیا کاری وجود دارد که بارها آن را تکرار کنید بدون اینکه خسته شوید؟
آیا شده نخوابید زیرا کاری که دوست داشتید را به پایان نرسانده باشید؟
آیا شده بارها از چیزی تعریف کنید بدون اینکه خسته شوید؟
آیا کاری وجود دارد که حاضر باشید همچنان و تا پایان زندگی آن را ادامه دهید؟

داشتن عشق و انگیزه باعث موفقیت شما در هر کسب و کاریست این کار از شروع پروژه شما تا عملی شدن پروژه و دادن حقوق به کارمندان ادامه پیدا می کند همه این انرژی نتیجه عشق به کسب و کار است.

۲- ریسک
صاحبان کسب و کار آماده ریسک پذیری و شنا در دریای خطرات برای آینده هستند اما همه کسانی که حاضر هستند دست به ریسک بزنند کارآفرین نیستند. آیا چیزی که کارآفرینان را از هم برتر نشان می دهد ریسک پذیریست؟
صاحبان کسب و کار موفق علاقه زیادی به ریسک و خطر پذیری دارند کارآفرین موفق همیشه از خود می پرسد که آیا این خطرات استحقاق این کسب و کار را دارد؟ و اگر کسب و کار من نتیجه مثبتی نداشت تکلیف چیست؟

 

آیا ویژگی های صاحبان کسب و کار موفق را دارید؟ - یاس سیستم - نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک و متوسط

 

 

۳- سازگاری و انعطاف پذیری
بسیار خوب است که نسبت به هر آنچه انجام می دهید احساساتی و یا حتی لجباز باشید اما اگر نسبت به نیاز های مشتری و بازار کار خود این گونه باشید قطعا شکست خواهید خورد به یاد داشته باشید که شروع کسب و کار فقط یک عمل نیست اما اگر از آن کسب و کار با موفقیت بیرون آیید کار آفرین هستید.
نیازهای حیاتی بازار: تغییرات ظاهری متکرر هستند صاحبان کسب و کار به هر ایده ای که باعث بهتر شدن کسب و کارشان می شود خوش آمد می گویند محصولی که برای خود تولید می کنید می تواند یک سرگرمی باشد اما محصولی که برای بازار تولید می کنید باید تمام نیازهای مصرف کننده در بازار را برآورده کند.

۴- شناخت محصول و بازاریابی برای آن
کارآفرینان محصولاتی را که تولید می کنند می شناسند همچنین آن ها با تکنیک های بازار که در حال بالا و پایین آمدن هستند آشنایی دارند اگر احتیاجات بازار متغییر را درک نکنید و با رقبا و حرکت های آن ها رقابتی نداشته باشید عوامل خارجی می توانند بدون شک شما و محصول شما را شکست دهند.

 

آیا ویژگی های صاحبان کسب و کار موفق را دارید؟ - یاس سیستم - نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک و متوسط

 

 

۵- مدیریت پول
پیروزی در هر کسب و کاری زمان زیادی را می طلبد اگر سرمایه کم و محدودی دارید باید با درایت از آن استفاده کنید صاحبان کسب و کار این رکن از کسب و کار را باید خیلی جدی بگیرند زیرا همه برنامه ها و نقشه های آن بر پایه آن استوار است حتی بعد از شروع کار و عملی کردن پروژه های خود.

مطالعه  معیارهای سنجش عملکرد بازاریابی کسب و کارهای کوچک

۶- برنامه ریزی ( اما نه برنامه ریزی بیش از حد)
کارآفرین تلاش می کند از صفر کار خود را شروع کند در این راه زمان، سرمایه، و روابط خانوادگی خود را هم تا حدودی صرف می کنند ساختن پروژه ای موفق مستلزم زمانی طولانی ست و اگر بیشترین انگیزه را در ابتدا برای این کار قرار دهید باید گفت شما یک قهرمانید. در واقع، و با وجود این اگر برای هر چیزی برنامه ریزی داشته باشید و برای حل هر مشکلی آماده هستید شاید به این صورت حتی ممکن است نتوانید قدم اول را هم بردارید. صاحبان کسب و کار موفق همه سرمایه خود را هزینه کسب و کار نمی کنند و مقداری از آن را برای احتیاط نگه می دارند.

۷- قابلیت های شبکه های اطراف محیط شما
چگونه می توانید از شبکه های با انگیزه و گرم برای حل مشکلات خود استفاده کنید بیشتر مردم اطراف شما مانند دوستان، همسایگان و حتی همکاران شما از رکود اقتصادی به شما شکوه می کنند. ضعیف بودن درخواست، یا رقابت غیر مشروع، این امور باعث درمان مشکلات ما نیستند. صاحبان کسب و کار موفق چگونه عمل می کنند؟ آن ها به کسانی که بیشتر از خودشان تجربه دارند و از شبکه های وسیع،قدرت ها و تماس های مثبت را دارند بهره مند شده و روی می آورند.

 

آیا ویژگی های صاحبان کسب و کار موفق را دارید؟ - یاس سیستم - نرم افزار حسابداری برای کسب و کارهای کوچک و متوسط

 

 

۸- برای خروج آماده باشید
هر تلاشی منجربه موفقیت نیست. میانگین شکست در پروژه های کارآفرینی بسیار بالاست. در برخی اوقات، قابل قبول است اگر راهی عملی را انتخاب کنیم تا تجربه ای جدید به تجربیات ما اضافه شود اما کسب و کاری که شکست آن پیش بینی شده را دنبال نکنید بیشتر صاحبان کسب و کار موفق اولین بار موفق نشده اند اما آرامش و نگاه درست باعث شد شکست خود را درمان و به موفقیت تبدیل کنند.

۹- کارآفرینان به خود شک می کنند اما نه بیش از حد
ممکن است از خود بپرسید که من یک کارآفرین هستم؟ و پاسخ این سوال ممکن است باعث شود به خود شک کنید. اگر شجاعت آن را دارید که از خود این سوالات ترسناک را بپرسید_ آیا من می توانم این کار را انجام دهم؟ آیا می خواهم این کار را انجام دهم؟ به جای نگرانی درباره آنچه می خواهید انجام دهید حدس بزنید که آیا حس شما آنچه را که می خواهید به شما می رساند.

 

 


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان نرم افزار حسابداری و سامانه مودیان

همین حالا با دریافت مشاوره حرفه‌ای و رایگان حال کسب و کارتون رو خوب کنید!