۵ مهارت شغلی مفید در فناوری اطلاعات

۵ مهارت شغلی مفید در فناوری اطلاعات

۱-      محاسبات ابری:

در ساده ترین حالت میشود گفت محاسبات ابری همان ارائه خدمات سخت افزاری و نرم افزاری از طریق اینترنت به متقاضی هست. در حقیقت به عنوان یک جایگزین برای میزبانی وب، نگهداری سرور و استفاده از اپلیکیشن های نرم افزاری محسوب می شود به گونه ای که شما تنها هزینه منابعی که استفاده می کنید را پرداخت خواهید کرد. با استفاده از این نوع تکنولوژی مثلاً در میزبانی وب و یا برنامه های کاربردی میزان بهره برداری از سرور و یا کامپیوتر بالاتر میرود.

محاسبات ابری انواع مختلفی دارد:

۱٫  (Software as a Service (SaaS:

از برنامه هایی پشتیبانی می کند که کاربران می توانند به راحتی از طریق اینترنت به آن دسترسی داشته باشند.

۲-     Utility computing:

به زبان خلاصه یعنی فضای ذخیره سازی یا منابع پردازشی به میزانی که مورد نیاز باشد در اختیار قرار میگیرد.

۳-     Web and Platform Services:

ارائه یک پلت فرم خاصی که توسعه دهندگان می توانند برنامه های کاربردی خود را ایجاد کنند و مشتریان از طریق اینترنت به آن دسترسی داشته باشند.

۲-     برنامه نویسی:

برنامه نویس کامپیوتر و یا مهندس نرم افزار یکی از مشاغل سودآور در این رشته است. در محیط های کاری امروزه، شرکت ها باید به سرعت خود را با شرایط جدید وفق دهند و برنامه نویسی سرعت این کار را بیشتر می کند. حوزه هایی که برنامه نویسان در آنها فعال هستند شامل: محاسبات ابری، فلش، HTML 5 ، Silverlight، صفحه نمایش لمسی و ….

۳-     مجازی سازی:

مطالعه  چگونه با تکنیک های برتر بازاریابی بازار فروش را تسخیر کنیم

با یک سیستم مجازی شده میشود چندین سرور فیزیکی داشت. فروشندگان مجازی سازی مانند امکان بهبود بهره وری و در دسترس بودن منابع آیتی و برنامه های کاربردی را برای شرکت ها فراهم کردند. دلیل بوجودآمدن مجازی سازی هزینه کمتری بود که به خاطر تحکیم سرور ها و نیاز به سرمایش کمتر متحمل میشد. اپلیکیشن های مربوط به مجازی سازی ها خیلی معروفند و شکی نیست که تقاضا برای کسب مهارت در این عرصه به صورت صعودی رشد خواهد کرد.

۴-      VoIP

در این زمینه میتوانید یکی از نامهای معروف مثل سیسکو، پلی کام یا آوایا را انتخاب کنید. هر کدام از این شرکتها، برای توسعه افراد ماهری را لازم دارند. اگر بتوانید در یک یا دو تا از این محصولات، مهارت پیدا کنید برنده خواهید بود.

۵-     مدیریت پروژه:

مدیران پروژه همواره مورد تقاضا هستند و این مورد بخصوص در مورد رشته آیتی صدق میکند. مدیران پروژه آیتی باید درک درستی برای کسب و کار در جهان آیتی داشته باشند. تقاضا در این مهارت نیز روبه افزایش است چرا که بسیاری از شرکت ها برای توسعه کارشان باید دستی در آیتی داشته باشند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان نرم افزار حسابداری و سامانه مودیان

همین حالا با دریافت مشاوره حرفه‌ای و رایگان حال کسب و کارتون رو خوب کنید!